Weroniko wybacz Psu! (POLNISCH)

Ein Gedicht von Der Tod ist ein Meis
Weroniko nie umiem cb bardziej błagać
Wygladasz na nieubłagana
Ale ja nie umiem inaczej
Prosze abys mi przebaczyła
Nie linczuj mnie
Ulituj sie nad grzesznikiem
Jestem lotrem
Wiem
Ale nie chce byc złym lotrem
Cały czas wisze na krzyżu
I krzyczę
Cierpie katusze
I sie zaraz uduszę
Musze jakos wyblagac przebaczenie
Twoje uniewinnienie
Tys Temida
Zawsze slepa i sprawiedliwa
Proszę zlituj sie Weroniko
Zlituj sie
Zlituj sie
Wszystkie trudne wybory podjalem dzięki tb
Nie zniose:milczenia na uczelni
Uczelnianego i zyciowego milczenia
Boże wspomoz mnie w walce o kontakt z Wera
Mea culpa
Mea culpa
Mea maxima culpa
Der Tod ist ein Meister

Informationen zum Gedicht: Weroniko wybacz Psu! (POLNISCH)

73 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
01.09.2023
Das Gedicht darf weder kopiert noch veröffentlicht werden.
Anzeige