Zeidwend'

Ein Gedicht von Hans Hartmut Dr. Karg
Zeidwend'

A bissle schbenna muaß ma scho
Ond ja normal nedd wäara.
Dees hodd midd onsrer Seel' zu doa,
Dia koin Körber will näara.

So godd dia G'sellschaft seelaloos
En iare allerneischde Zeid,
Hodd Ooga fiarn Geldbeudl bloos,
Fiar Neid – ond nedd fiars Leid.

A wenng verruggd isch onser Läba,
D'r Mensch will doch nedd ei'gschberrd sei,
Muaß se emmer dia Kannde gäbe
Dann ischd eam alles oinerlei.


©Hans Hartmut Karg
2020

*

Informationen zum Gedicht: Zeidwend'

56 mal gelesen
24.08.2020
Das Gedicht darf unter Angabe des Autoren (Hans Hartmut Dr. Karg) für private Zwecke frei verwendet werden. Hier kommerzielle Anfrage stellen.
Anzeige