[Szukam nowego zdroju] (Polnisch)

Ein Gedicht von Der Tod ist ein Meis
Szukam nowego zdroju
Chcę odpoczac od tego znoju
Pracuję jak w ukropie
Chociaz w zasadzie to nic nie robię

Nie mam prawdziwej pracy
Spoglądam na ogrod
Widze pewną roze
Chcę się kapac w Indurze
Wiem jestem tchorzem

Spogladam przez judasz
mojego zywota
Wolalbym byc teraz w Czatyrdahu
Niz na tym poznanskim dachu

Der Tod ist ein Meister

Informationen zum Gedicht: [Szukam nowego zdroju] (Polnisch)

23 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
29.09.2023
Das Gedicht darf weder kopiert noch veröffentlicht werden.
Anzeige