Kilka slow do Weroniki Bruski (Brief - Polnisch)

Ein Gedicht von Der Tod ist ein Meis
Kilka słów do Weroniki B.
Jakichkolwiek słów nie użyłbym, nic nie odda tego, co dla mnie zrobiłaś Weroniko Brusko. Dziękuję raz jeszcze. Jesteś jedną z najlepszych osób, które poznałem na uczelni. Chcę ten kwas zakończyć. Proszę przerwijmy nasz węzeł gordyjski. Proszę. Nie mogę tak żyć.

Poznan, 11.09.2023, 17.44
Der Tod ist ein Meister

Informationen zum Gedicht: Kilka slow do Weroniki Bruski (Brief - Polnisch)

109 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
11.09.2023
Das Gedicht darf weder kopiert noch veröffentlicht werden.
Anzeige