Keen Tied wegen Geld

Ein Gedicht von Horst Rehmann
Wat is dat bloot för´n Schiet,
keen Minsch hett mehr Tied.
Up uns scheune Welt,
dreiht sük alln´s bloot um d´ Geld.

Een neei Huus mutt her,
ok Autos sünd Begehr,
un een groot Gestüt -,
angeven bi de Lüd.

Rackern van fröh bit laat,
wenn de Kinner ok blaart,
dat Geld hett nu Vörrang,
anners grient noch de Bank.

Eerst wenn de Dood daar steiht,
un gaanix mehr geiht,
denn is Geld nich mehr wichtig,
un Tiet hett man nu richtig.

Informationen zum Gedicht: Keen Tied wegen Geld

1.713 mal gelesen
(9 Personen haben das Gedicht bewertet. Der Durchschnitt beträgt 1,5 von 5 Sternen)
1
23.04.2012
Das Gedicht darf nur mit einer Erlaubnis des Autoren kopiert oder veröffentlicht werden. Jetzt Anfrage stellen.
Anzeige