jo do legs di niader Muatterl

Ein Gedicht von Joachim Rodehau
"Dora niader moanst?" No freili, gä!"

S´woanna sieben auf einen Streich.
Un no oaner, drauf folgend gleich.


"Gä Muatterl, gä, hoast Seex koobt?"
"Gä, hoast Seex koobt mida Buam?"
"Na, i hoob koan Seex net koobt!"
"Na, koan Seex mida oana Buam!"

"Gä Muatterl, host koan Seex net koobt?"
"Koan Seex mida oana Buam?"
"Na, i hoob koan Seex net koobt,
mida oane, s`woan sieamne Buam!"

Informationen zum Gedicht: jo do legs di niader Muatterl

1.390 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
11.08.2012
Das Gedicht darf nur mit einer Erlaubnis des Autoren kopiert oder veröffentlicht werden. Jetzt Anfrage stellen.
Anzeige