Für Agnieszka [Polnisch]

Ein Gedicht von Der Tod ist ein Meis
Nie wymagam zbyt wiele od siebie
Nie wiem
Każdy dzień jest mono
Daleko mu do stereo
Stereo będzie w Niebie
Cholera wie

Jeśli o tobie mowia wciąż
ze jestes zero
W koncu uwierzysz w to
jak w zeno(.org)
Ty jesteś ogr!
Skoro tak mówisz?!

Agnieszko kamracie
Witajcie!
Nikogo nie słyszę
Ledwo cb widzę

Ta(mta) znowu w pokrzywy pójdzie
Tamtej to ujdzie
Agnieszka nie car
Non omnis moriar
Jam znowu bizarr

Der Tod ist ein Meister

Informationen zum Gedicht: Für Agnieszka [Polnisch]

42 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
01.10.2023
Das Gedicht darf weder kopiert noch veröffentlicht werden.
Anzeige