Eigentor

Ein Gedicht von Martina Anders
Um Gottes Wün, du dummes Kind,
jetzt dua hoid weida- oba gschwind!
Du wirst ned schena und boid grau,
koa Mau nimmt se heid so a Frau!
Zah au und loss di bitte schwängern,
wos se de aundan Leid sunst dengan!
Waun du koan Mau host und koa Kind,
bist gor nix wert, des is bestimmt!
Drum sei do ned so wählerisch,
wei laung bleibst nimma jung und frisch!
I sog das nur, du spü di nimma,
schau schnö dassd kriagst an Ring am Finga!
Und damit er bei dir bleim muas,
bind a Fessel um sein Schweißfuaß!
Und sog do ned so klipp und klor,
dass des wird a Eigentor!

Informationen zum Gedicht: Eigentor

688 mal gelesen
(Eine Person hat das Gedicht bewertet. Der Durchschnitt beträgt 5,0 von 5 Sternen)
1
27.06.2015
Das Gedicht darf nur mit einer Erlaubnis des Autoren kopiert oder veröffentlicht werden. Jetzt Anfrage stellen.
Anzeige