Die Rickversicherung

Ein Gedicht von Doris Christ
Zwää klääne Krutze - 4, 5 Johr werrn se sei,
en jeder hot e Blaad vor sich unn in de Hand e Blei.
Voll Eifer unn mit rote Backe hocken se am Disch,
molen Männcher mit viel Mieh - Punkt, Punkt, Komma, Strich.

Do kummt dem klääne Mädche uff äämol e Idee,
es ssat zum Bu: Mol mich emol, awwer bitte schää!

Sein klääne Spielgefährte losst sich aa net lang bitte
unn ruck-zuck fangt er aa mi'm Bild - in gar zu große Schritte.
Do ruft die klää Krott noch ganz schnell hie zu dem Kafrus:
Wann's Bild nix werd, ich saa der ääns, dann bischt awwer du's!

Informationen zum Gedicht: Die Rickversicherung

75 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
20.02.2022
Das Gedicht darf unter Angabe des Autoren (Doris Christ) für private Zwecke frei verwendet werden. Hier kommerzielle Anfrage stellen.
Anzeige