Die bei der ich mich wieder fand...(Polnisch)

Ein Gedicht von Matthias Stani
Uwielbiam twój zapach, twój smak ust, twój głos i każdą chwile spędzoną z tobą.
Może to tylko mój spokuj, moja cierpliwość i obojętnoś, Do żeczy które nie idą tak jak
planowane.
Lub twe zwarjowanie, twoja perfekcyjność, że masz tą władze nad wszystim ogarnąć, może to twoje specjalne spojżenie które tak kocham i którego nie widzę oprucz nami.
Może to jest, to Co NAS Do siebie przyciąga.
Może tak a może nie,
Nie dowiesz Sie tego.
Lecz uwiesz mi że każda sytyłacja między tobą i mną była prawdziwa....
Bez wzgędu na to jaki wiek NAS rużni, bez wzgędu na to Co przeżyliśmy, bez względu na to Co ofiarowaliśmy by stać się tymi którymi jesteśmy!!
To i tak znaleźliśmy Do siebie.
Choć nie wiele o mnie wiesz, mało przeszłości i jeszcze mniej teraźniejszości, uwiesz mi prosze że,
By powiedzieć a Co mi tam lub zachować ten spokuj, musiałem stracic wiele i zapomnieć siebie by przy tobie odnaleść i zapomnieć się.

Informationen zum Gedicht: Die bei der ich mich wieder fand...(Polnisch)

72 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
28.09.2017
Das Gedicht darf nur mit einer Erlaubnis des Autoren kopiert oder veröffentlicht werden. Jetzt Anfrage stellen.
Anzeige