Czekam na Ciebie [Ich warte auf dich] [Polnisch]

Ein Gedicht von Der Tod ist ein Meis
Czekam na Ciebie
w tym ukropie
Jest dziś co prawda chłodno
ale mój stan psychiczny...

Odwiedziłem już niejedno dno
Nakładam na siebie presję
chyba jest ona za duża
Na całe szczęście mam poezję
ona jest bez dna

Nikomu nie przeszkadzam
Nigdzie nie chadzam
Może spróbuję jak Ya-Rosch
mój klosz otworzyć
i coś dla siebie zrobić

Der Tod ist ein Meister

Informationen zum Gedicht: Czekam na Ciebie [Ich warte auf dich] [Polnisch]

75 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
30.09.2023
Das Gedicht darf weder kopiert noch veröffentlicht werden.
Anzeige