Silvester - Tiroler Mundart

Ein Gedicht von Andreas Zenleser
(Tiroler Mundart)

I wünsch eich all´n a guats neichs Jahr,
soll bessa wean, wia´s alte woa.
Des woa zwoa a nit wirklich b´schissn,
an Preis hot´s oba a nit g´rissn.
Drum dek ma´s zua mit oltem Rupf´n,
dann kann es nimma gar weit hupf´n.
Des nuie kann lei schiana sein,
und fertig is mei Mundart Reim.

Prosit und a guats nei´s.


Text: Zenleser Andreas

PS: würde mich über eine Bewertung oder Kommentar freuen.

Informationen zum Gedicht: Silvester - Tiroler Mundart

2.856 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
31.12.2012
Das Gedicht darf weder kopiert noch veröffentlicht werden.
Anzeige