Love

Ein Gedicht von Damon
Use me,
Break me,
Misstreat me and torture me.
Leave me, just to come back
and leave me again.
Replace me,
Erupt me.
Say you Love me
because i want to hear it but
not because you mean it.
'cos if you don‘t,
I will fall for you
again and again,
all over again and
there will be no end
of this horror show
I, myself, call
Love
-damon-

Informationen zum Gedicht: Love

180 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
09.02.2019
Das Gedicht darf unter Angabe des Autoren (Damon) für private und kommerzielle Zwecke frei verwendet werden.
Anzeige