Not one day

Ein Gedicht von Christa Breitling
There‘s not one day
that I‘m alone.
HE‘s close beside me,
JESUS, Gods lovely Son.

He never leaves me,
never strays.
He knows my path,
he knows my ways.

... and HE will guide me,
help me through.
Through paths of darkness,
paths of dew.

Until the morning once will come,
and I can say, that „I am home“!

(Gedicht läuft auch unter dem Pseudonym 'His Francis')

Informationen zum Gedicht: Not one day

1.544 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
17.02.2018
Das Gedicht darf unter Angabe des Autoren (Christa Breitling) für private Zwecke frei verwendet werden. Hier kommerzielle Anfrage stellen.
Anzeige