Fer's neie Johr

Ein Gedicht von Doris Christ
Fer's neie Johr do winsch ich eich
en tolle Start vun jetzt uff gleich,
Lewenschluschd unn viel Humor,
gudie Laune s'ganze Johr;
Gsundheit, dess uff jeden Fall,
dass es Geld werd niemols all,
gude Nerve, wann's mol kracht,
iwwer Fehler werd gelacht:
unn dann immer widder Zeit
ferr Ausfliesch unn Gesellischkeit -
dess is Balsam ferr die Seele
unn soll bei niemand vun eich fehle!

Informationen zum Gedicht: Fer's neie Johr

144 mal gelesen
(Es hat bisher keiner das Gedicht bewertet)
-
18.01.2022
Das Gedicht darf unter Angabe des Autoren (Doris Christ) für private Zwecke frei verwendet werden. Hier kommerzielle Anfrage stellen.
Anzeige